Ingatlan, Lakás Budapesten. Eladó Ingatlanok, lakások.

Családiház építés, kivitelezés.

Családi ház építés Budapesten. Kulcsrakész kivitelezés.
Budapesti lakás, Eladó Ingatlan.
E-mail: info@funda.hu Tel.: 70-3122-794

Ingatlan, Lakás Budapesten. Eladó Ingatlanok, lakások.

Családi házak építése

2. Thermo-Block családi házak kivitelezése

 • Melyek azok az érvek, amelyek a Thermo-Block technológia mellett szólnak?

 • Miért Thermo-Block energiatakarékos építési rendszerből épüljön a házam?

 • Mivel világszerte drasztikusan emelkednek az energiaárak, az építtetők jogos elvárása, hogy otthonaikat alacsony építési költséggel valósítsák meg, illetve üzemeltessék. A Thermo-Block technológia egy magas műszaki tartalmat képviselő, megbízható, az építési piac igényeinek mindenben megfelelő építési rendszert kínál.

 1. Alacsony energiaigényű ház, 60-70% fűtésköltség megtakarítást eredményez a hagyományos építési rendszerhez képest, hiszen csak a helyiség légterét kell fűteni. Ez egy hagyományos, tégla építésű házzal szemben, napi ezer forintos fűtésszámla megtakarítást is eredményezhet.

 2. Nyári időszakban az épület védett a túlmelegedéstől, ezért – az egyre melegebb nyarak ellenére – nem kell költeni az épület klimatizálására.

 3. Az építési rendszer – fenti tulajdonságai miatt – alkalmas passzív házak építésére is, s megfelelő épületgépészeti elemekkel kiegészítve az épület rezsiköltsége szinte nullára csökkenthető.

 4. Kisebb kazán, illetve kisebb radiátorok kellenek.

 5. Hasznos alapterület növekedés érhető el, (100-150m2-es családi háznál ez 7-8m2-t jelent,) a 25cm-es falvastagság mellett, szemben a 30-38-as tégla + 8-10cm hőszigetelés vastagágával.

 6. A kivitelezési költség csökken, a falazat felépítése során nem kell utólag, még egy munkafázisban a hőszigetelést megoldani. Ez nem csak költség szempontjából előnyös, hanem a hőszigetelés beépített szerkezeti módjára való tekintettel azonos élettartalommal bír az épület egészével, míg az utólagos szigetelés legfeljebb 20-25 évente felújításra szorul.

 7. A falazat statikai szempontból, tekintettel a méretezett vasalat beépítésére, sokkal „rugalmasabb” a téglafalazatnál, ezért mind a függőleges, mind a vízszintes mozgásoknak jobban ellenáll.

 8. Nincs páralecsapódás, penészesedés, az allergiában szenvedőknek ideális megoldás.

 9. Masszív szerkezet, lego-szerű kapcsolódási pontok.

 10. Tiszta hulladékmentes kivitelezés, az anyag pontosan vágható, így nincs törött, fel nem használható törmelék.

 11. Pontos illeszkedése miatt, sima felületet ad, így lényegesen vékonyabb a külső-belső vakolat.

 12. Szállítása nem raklapokon történik, aminek a bérleti díja, ill. a visszaszállítás költsége az építtetőt terheli.

 13. Egységes rendszert adunk, amely teljesen hőhíd mentes, hőszigetelt házat eredményez.

 14. Energiapasszus kiállításához hőkamerás felvételeket készítünk.

 15. Díjtalan árajánlat készítés.

 • Ár: 337.000 Ft bruttó/nm
  Az ár nem tartalmazza a tervezést, de tartalmazza az alapozást és a teljes kulcsrakész kivitelezést.
  (lásd: műszaki leírás)

 • Hívja most az Ön kapcsolattartóját: Németh Csabát - 70-3122794 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az alábbi e-mail címre info@funda.hu

Thermo-Block házak műszaki leírása

 • Földmunka
  A teherhordó főfalak alatt 80 cm mély, 40 cm széles, a kémények alatt a pillér külméretét körben 10 cm-rel meghaladóan alapárok ill. munkagödör készül.

 • Alapozás
  C8-32/KK minőségű transzportbetonból vagy helyszíni betonból készül, maximum 30 %-os terméskő bedolgozással.

 • Lábazati fal
  Feltöltött zsalukő falazóból 40 cm szélességben a fogadó szinti beton alátámasztására, átlagosan 2 sor magasságban.

 • Feltöltés
  A lábazati falak között feltöltés készül. A feltöltés felső 10 cm vtg rétege kavics, a többi föld töltőanyagból. A feltöltést rétegesen döngölővel tömörített.

 • Fogadószint beton
  A lábazati falakra felülően 10 cm vtg C10-16/KK transzportbetonból, Ø8,0 mm 15/15 cm osztású síkháló vasalással betonréteg készül. A fogadószinti beton oldalról 1 sor Thermoblock elemmel kerül szigetelésre.

 • Favédelem
  Felhasználás előtt a méretre vágott fa szerkezeti anyagot egyenkénti áztatással vagy permetezéssel rovar és gomba mentesítjük. A vegyszer égéskésleltetőt is tartalmaz.

 • Talajpára elleni szigetelés
  A vázszerkezet alatt és az egész fogadó szinten kellősítést követően a betonrétegre ragasztott 3 mm vtg bitumenes nehézlemez talajpára elleni szigetelés készül.

 • Külső falak
  A fogadószint betonjától terv szerint, de általában 11 sor magasságban ( 2,75 m ) készülnek az épület külső-belső teherhordó falai. Az épület hőhídmentes kialakítását az építési rendszer elemei (áthidalóelem,koszorúelem,zsilipelem), oldalirányú statikai állékonyságát tervezett vasalat biztosítja.

 • Belső válaszfalak
  Leier 10 tégla válaszfal lapból készül, két oldalon vakolt válaszfal készül.

 • Vasbeton födém
  "E" gerendák közti EB 60/19 beton béléstestek vese betonozással. A födém alsó síkja vakolt, meszelt, felső oldala 20 cm vastag terített üveggyapot hőszigetelést kap. A fesztáv maximum 4,80 m

 • Fedélszék
  Hagyományos fa fedélszék (nyeregtető) készül 7,5/15 cm fenyő pallóból.

 • Gépészeti alapvezetékek
  Elhelyezésre kerülnek a szennyvíz elvezető alagcsövei ill. a használati víz vezetéke.

 • Bádogos munkák
  Az épületen festett alu lemezből félkör keresztmetszetű ereszcsatorna készül. A vápák ill. a kéményszegély festett alu fémlemezből készül.

 • Héjalás
  Ellenléccel rögzített Tetőfóliával, 30/50 mm Bramac tetőléccel lécezett felületre Bramac tetőcseréppel fedve.

 • Villanyszerelés
  A villany és egyéb vezetékeket a belső polisztirol rétegből hőkéssel por és zajmentesen kivágott horonyba helyezzük el. Az alapár helyiségenként 1 db villanykapcsolót, 2 db konnektort, 1db lámpakiállást, és 50 m2-ként 1-1 telefon és TV csatlakozási hely kiépítését (bekötés nélkül) tartalmazza.

 • Talajpára elleni szigetelés
  A teljes felületen a betonrétegre kellősítés majd ragasztott 4,5 mm vtg bitumenes nehézlemez szigetelés készül.

 • Fűtés alapszerelés
  Az aljzatban műanyag védőcsőben vezetett többrétegű fűtéscsővel szerelve. A vezetékek radiátor helyénél ill. a hő elosztónál az aljzat fölé vezetve.

 • Használati víz
  Felhasználási helyekhez az aljzatban ill. a vázban többrétegű vízcsővel, műanyag védőcsőben vezetve.

 • Aljzatbeton
  Az épületben 6 cm vastag lépésálló expandált polisztirolhab 6 cm vastag C12-16/KK minőségű aljzatbeton és Ø4,5,0 mm 15/15 cm osztású síkháló vasalással készül, léccel lehúzva.

 • Külső nyílászárók
  Hőszigetelt üvegezésű (4Float/16/4Float, k=1.0 W/m2K) műanyag 50db hangszigetelésű nyílászárók, ötpontos zárral szerelt műanyag szerkezetű bejárati ajtóval, fém rögzítőkkel szerelve, hézagok PUR habban tömítve. A külső könyöklők polisztirolból kialakítva.

 • Ereszdeszkázás
  Fenyő lambériából rejtett szegezéssel készül.

 • Hőszigetelés
  A Thermo-Block rendszer magában foglalja a hőszigetelést.

 • Teherhordó és válaszfalak belső felületképzése
  A teherhordó falak belső felületei kétszeri ragasztós gletteléssel, teljes felületen üvegszálas hálóerősítéssel, kétszeri gletteléssel és csiszolással kerülnek kialakításra. A mennyezeten és a tégla szerkezetű válaszfalakon gépi vakolat készül, kétszeri gletteléssel. A fürdőszobában impregnált gipszkartont, a lakáson belüli kéményrész vakolt.

 • Külső falak felületképzése
  A teherhordó falak külső felületei kétszeri ragasztós gletteléssel, teljes felületen üvegszálas hálóerősítéssel, becsiszolással és zsákos színezőanyag felhordásával kerül kialakításra.

 • Burkolás
  A szobákban és a nappaliban laminált parketta, a többi helyiségben mázas kerámia padlólappal, a fürdőszobában 1,60 m magasságig csempézve. Valamennyi burkolóanyag 2 000,-2 500.- Ft/m2 bruttó egységárral, hálós rakással számolva. Lábazat hidegburkolatú helyiségekben a burkolólapból vágott 8 cm magas lappal, a melegpadlós helyiségekben fenyő szegőléccel. A burkolás mintázatos kialakítást nem tartalmaz.

 • Belső nyílászárók
  A belső nyílászárók dekor fóliás utólag beépíthető tele ajtók.

 • Festés
  A látszó fa szerkezetek selyemfényű vastaglazúrral festettek. A belső falfelületekre fehér színű beltéri diszperziós festés készül (színes festés esetén színfelár kerül felszámolásra).

 • Szerelvényezés
  Villanyszerelési szerelvények, csaptelepek, szaniter árúk, radiátorok, gázkazán elhelyezése. Az árban szereplő fürdőszobai felszereltség: 170/70 cm fehér lemezkád (15 000,- Ft), Alföldi 63 cm-s fehér mosdókagyló (9 000,- Ft), Alföldi fehér hátsó kiömlésű WC fehér felső tartállyal (15 000,- Ft), króm színű kádtöltő (7 000,- Ft) és mosdó csaptelep (5 000,-). A kazán Radiant típusú kombi gázkazán (130 000,- Ft), a radiátorok fehér színű Dunaferr gyártmányok. Az elektromos szerelvények Legrand Star típusúak. A közművek a ház sarkáig vezetve.

 • Gondoljon a jövőre segítse gyerekeit, unokáit! Hőszivattyú-, Napkollektor-, Napelem-, Szélkerék rendszerek, Elektromos fűtés, Hőszigetelő rendszerek Heat pump-, Solar thermal-, Photovoltaic-, Windmill systems, Electric heating, Insulating systems

Családi házak építésével kapcsolatos egyéb kérdéseivel illetve észrevételeivel kapcsolatban, kérem hívja kapcsolattartóját: Németh Csabát a 70-3122794 telefonszámon, vagy
küldjön üzenetet az alábbi e-mail címre info@
funda.hu.

 

Tégla és Ytong házak
építése, kivitelezése

Thermo-Block házak
építése, kivitelezése

Könnyű szerkezetes
fa vázas házak
építése, kivitelezése

Könnyű szerkezetes
fém vázas házak
építése, kivitelezése

Rönk házak
építése, kivitelezése

Gerenda házak
építése, kivitelezése

Real estate and flat search on an English language! - Hungary - Budapest - Eladó Ingatlanok, lakások. - Coming Soon english

Immobiliari e di ricerca su un piatto di lingua italiana! - Ungheria - Budapest - Eladó Ingatlanok, lakások. - Viene prossimo presto italiano

Immobilien und Wohnung Suche auf einer Deutschen Sprache! - Ungarn - Budapest - Eladó Ingatlanok, lakások. - Kommt als nächstes bald deutsch

Onroerend goed en platte zoeken op een Nederlandse taal! - Hongarije - Boedapest - Budapest - Eladó Ingatlanok, lakások. - Comes komende snel nederlands

A hét ajánlatai

Családi házak
Házépítés

Keresés

2. kerület

4. kerület

5. kerület

6. kerület

7. kerület

8. kerület

9. kerület

11. kerület

13. kerület

14. kerület

Egyéb kerületek

Panorámás

Erkélyes

Új - Felújított

Vidék

Dunaharaszti és környéke

Zalaegerszeg

Keszhely-Hévíz

Nagykanizsa

-15M forintig

20M árkategória

25M árkategória

30M árkategória

40M árkategória

50M és felette

Kiadó ingatlanok

Utcák

Kapcsolat

Állásajánlataink

Partnereink

Linkcsere

AdatvédelemOldalunkon az adatok hetente kerülnek frissítésre.

Utolsó frissítés: 2024.02.29

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

 

Partnereink:

  Webkapu katalógus

  Keresned sem kell!

  Linkgyár linkkatalógus

  LinkBank

  Items.hu Linkgyűjtemény

OrangeLink - Linkgyűjetény

  WYW Globál Directory

  website test

  online check


Telefon: 0036 70-3122-794 - Internet: www.fundaingatlan.hu - E-mail: info@funda.hu - Skype: nemeth.csaba

Családi házak építése - Budapesti családiház költségei - építkezés költségei Budapesten - Tégla, Ytong, Könnyűszerkezetes, Rönkház, Gerendaház, Thermo-Block, Prokoncept


Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, object given in /var/userdata/web/fundaingatlan.hu/website/www/csaladihaz_2.php on line 706