Ingatlan, Lakás Budapesten. Eladó Ingatlanok, lakások.

Családiház építés, kivitelezés.

Családi ház építés Budapesten. Kulcsrakész kivitelezés.
Budapesti lakás, Eladó Ingatlan.
E-mail: info@funda.hu Tel.: 70-3122-794

Ingatlan, Lakás Budapesten. Eladó Ingatlanok, lakások.

Családi házak építése

Gondolatok, Észrevételek, Tanácsok, a Ház építésének folyamatai

Mielőtt még álmai házának munkálataiba belekezdene, olvassa át és gondolja végig a következő lépéseket:

 • Határozza meg azt a pénzügyi keretet, amelyet az ház megépítésére akár hitel segítségével fordítani tud.

 • Válasza ki azt a helyet ahol építtetni szeretné a családi házát, szem előtt tartva a következőket: amennyiben fontos, tudja meg, hogy milyen szomszédai lesznek, nézze meg a munkahelyhez, iskolához való közelséget, illetve annak megközelítési módjait, milyen egyéb közlekedési lehetőségek adóttak, milyen közelségben van kórház, piac, bevásárlóközpont stb.

 • Vizsgálja meg az előnyös és kevésbé előnyös feltételeket: megközelíthetőség, a talaj milyensége, annak stabilitása, a csatornázási feltételek, van-e a közelben erdő, tó, folyó stb, majd ezeket szem előtt tartva szakemberekkel együttműködve, a család mindennapjait szem előtt tartva készítsétek el a családi ház alaprajzát, a kulcsrakész ház skiccét. Gondoljon arra, hogy mit szeretne építtetni, emeletes házat, lesz-e tetőtér, garázs, medence stb. Hogyan szeretné kihasználni a helyet, mennyi ideig szeretne ott élni?

 • Érdeklődjön a víz, a földgáz, a telefon, a Tv, az internet beszerelésének lehetőségeiről. Vegye figyelembe, hogy az építkezés során milyen alapanyagokat, építőanyagokat szeretne használni,pl. tégla,könnyűszerkezetes fa, könnyűszerkezetes fém, gerenda, rönk, hány tagú a család, és ennek megfelelően alakítsa ki a családi ház méretét.

 • Érdeklődjön az adott település népsűrűségéről, a légszennyezettségéről, a zajszintről, egyszóval mindenről, amiről úgy gondolja, hogy mindennapi életét valamilyen szinten befolyásolná.

 • Tűzzön ki egy határidőt, mikor szeretne beköltözni a kulcsrakész családi házába, ezt követően pedig kössön szerződést a kivitelezővel. Ezek után nem marad hátra csak maga a megvalósítás.

Célkitűzésünk a munkáink során

 • Tudjuk, milyen nehézségekkel járhat egy kulcsrakész családi ház építésének előkészülete, és a ház építésének menete is.

 • Célunk, hogy megrendelőink számára, a teljes építkezést könnyebbé tegyük, ezt megfelelő előkészületekkel, szervezettséggel, és egy jó szakmai csapattal kívánjuk elérni, akiknek elsősorban az az érdeke, hogy az Ön által megálmodott épület, a lehető legrövidebb időn belül, kiváló minőségben elkészüljön.(természetesen mivel 6 féle technológiát forgalmazunk így a családi ház kivitelezéséhez szükséges idő is a kiválasztott technológiának megfelelően alakul)

 • Cégeink több mint tíz- tízenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkező tervezői, és kivitelezői vállalkozások.

 • Az elméleti és gyakorlati szakemberek nálunk a felmérés-, a tervezés-, és a kivitelezés folyamatában is együtt dolgoznak.

Hogyan dolgozunk

 • A felméréseket az elméleti és gyakorlati szakemberek közösen végzik el,

 • A megrendelőt tájékoztatjuk a különböző technológiák, és építőanyagok előnyeiről és hátrányiról, hogy a megrendelőnek a legtöbb információ álljon a rendelkezésre a döntés meghozásához. Téglaház, Thermo-Block ház, Könnyűszerkezetes ház, Rönkház, Gerendaház,

 • Felmérjük a helyi szabályokat, az adott helyszínre milyen rendeletek és jogszabályok vonatkoznak (beépíthetőség, magasság, utcai homlokzat stb.)

 • A helyi rendeletek és a megrendelő előzetes elmondott igénye alapján, elkészítjük a terveket, és hozzávetőlegesen költségvetést készítünk, mennyibe fog kerülni a kulcsrakész építkezés.

 • Amennyiben a megrendelő elfogadja a tervezetet és igényli, végigvisszük a kötelező adminisztrációs utakon az engedélyezést, hogy a végén megkapja a hivatalos építési engedélyt.

 • A költségvetés alapján elindíthatja, ha szükséges hitelkérelmét, ha más hitelintézménytől szeretne hitelt felvenni, elkészítjük az ehhez szükséges hivatalos költségvetést is.

 • Segítünk a banki útvesztőkben, teljes hitelügyintézést is vállalunk

 • Elkészítjük munkafázisra lebontva, az építkezés anyagköltségét cégeink több helyen rendelkezik kedvezményes vásárlási lehetőséggel, melyet teljes mértékben felajánlunk partnereinknek, így Ön olcsóbban vásárolhat, mint az utcáról betévedt vásárló.

 • A kivitelezés folyamatát hetekre bontva ütemtervben elkészítjük, ezáltal heti szinten láthatja, hogyan fog elkészülni az adott építkezés, milyen kiadásai vannak egyes heteken. Így könnyebben meg tudja tervezni pénzügyeit.

 • Ha az egyes munkafázist saját körein belül szeretné elvégeztetni, például: van a családi környezetében villanyszerelő, aki a ház szerelési munkáit elvégzi, megtervezzük ennek idejét.

 • Az építkezés közben elkészülő munkafázisokat digitális fotókon rögzítjük, így ha az épületet a későbbiek folyamán át akarja alakítani, van pontos információja ( például: hol vannak a vezetékek a falban)

 • Ha a kulcsrakész építkezés folyamatában feltáródik egy esetleges statikai probléma, ami a felmérés és tervezés időpontjában jellegénél fogva nem volt látható, elkészítjük, a szükséges statikai felméréseket, és számításokat, hogy a kulcsrakész építkezés egy újonnan feltárt hiba esetén se álljon le huzamosabb időre.

 • Az elkészült és elszámolt munkafázis pénzügyi átvételét kizárólag írott dokumentáció alapján vesszük át, így az Ön kezében mindig van dokumentáció arról, mikor és mire adott ki pénzt, ezáltal elkerülhető a konfliktus és amennyiben kérik, Bank felé is tudja igazolni kiadásait.

Kivitelezés menete, Építkezés lépései, Házépítés költségei

 • Az előszerződés feltételei a kulcsrakész házépítésnél
  Az Ügyfél(ek) és a Cégvezető közötti előszerződés irodáinkban történik.
  - személyes okmányok: személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya
  - rendezési terv, beszerezhető az illetékes építési osztályon,
  - térkép másolat (telek helyszínrajza), beszerezhető a földhivatalnál,
  - tulajdoni lap, beszerezhető a földhivatalnál,
  - ház alaprajzának a skicce, az elképzelt családi ház kézzel vagy számítógéppel rajzolt rajza,
  - bruttó ár 10 %-ának befizetése készpénzben (a 6 technológián belül eltérő lehet).

 • Vázlat készítés
  A cég tervezője a fenti okmányok figyelembevételével elkészíti az első vázrajzot az adott technológiával épült kulcsrakész házról, ezután az ügyféllel együttműködve, kívánalmainak megfelelően, a szabványok figyelembe vételével módosítja a vázlatot. Miután a megrendelő elfogadta a számára megfelelő vázlatrajzot, megkezdődik a tervezés.

 • Tervezés
  A végleges vázlat elfogadása után 30 napon belül elkészítjük a komplett tervdokumentációt, és személyesen átadjuk a megrendelőnek.

 • Engedélyeztetés
  A jogerős építési engedélyt a helyi önkormányzat építési osztálya, körülbelül 45 napon belül kiadja, az eljárás díja 20.000 HUF illeték bélyeggel leróva.

 • Építési tevékenység megkezdésének bejelentése
  A helyi önkormányzatnál be kell jelenteni a kulcsrakész téglaház, thermoblock ház, könnyűszerkezetes ház, rönkház, vagy gerendaház építésének megkezdését, (15 nappal a munkavégzés megkezdése előtt)

 • Az építkezés
  Az építkezés megkezdésétől számított /az adott technológia függvényében/ 60-150 munkanap elteltével beköltözhet az elkészült kulcsrakész családi házába!

 • Egy bruttó 100nm alapterületű kulcsrakész kivitelezésű tégla építésű családi háznál (120 munka nap)

 • Egy bruttó 100nm alapterületű kulcsrakész kivitelezésű könnyűszerkezetes családi háznál (60 munka nap)

 • A építkezés a beépített anyagok folyamatos egyeztetésével történik

Családi házak építésével kapcsolatos egyéb kérdéseivel illetve észrevételeivel kapcsolatban, kérem hívja kapcsolattartóját: Németh Csabát a 70-3122794 telefonszámon, vagy
küldjön üzenetet az alábbi e-mail címre info@
funda.hu.

 

Tégla és Ytong házak
építése, kivitelezése

Thermo-Block házak
építése, kivitelezése

Könnyű szerkezetes
fa vázas házak
építése, kivitelezése

Könnyű szerkezetes
fém vázas házak
építése, kivitelezése

Rönk házak
építése, kivitelezése

Gerenda házak
építése, kivitelezése

Real estate and flat search on an English language! - Hungary - Budapest - Eladó Ingatlanok, lakások. - Coming Soon english

Immobiliari e di ricerca su un piatto di lingua italiana! - Ungheria - Budapest - Eladó Ingatlanok, lakások. - Viene prossimo presto italiano

Immobilien und Wohnung Suche auf einer Deutschen Sprache! - Ungarn - Budapest - Eladó Ingatlanok, lakások. - Kommt als nächstes bald deutsch

Onroerend goed en platte zoeken op een Nederlandse taal! - Hongarije - Boedapest - Budapest - Eladó Ingatlanok, lakások. - Comes komende snel nederlands

A hét ajánlatai

Családi házak
Házépítés

Keresés

2. kerület

4. kerület

5. kerület

6. kerület

7. kerület

8. kerület

9. kerület

11. kerület

13. kerület

14. kerület

Egyéb kerületek

Panorámás

Erkélyes

Új - Felújított

Vidék

Dunaharaszti és környéke

Zalaegerszeg

Keszhely-Hévíz

Nagykanizsa

-15M forintig

20M árkategória

25M árkategória

30M árkategória

40M árkategória

50M és felette

Kiadó ingatlanok

Utcák

Kapcsolat

Állásajánlataink

Partnereink

Linkcsere

AdatvédelemOldalunkon az adatok hetente kerülnek frissítésre.

Utolsó frissítés: 2024.02.29

Google Pagerank mérés, keresooptimalizálás

 

Partnereink:

  Webkapu katalógus

  Keresned sem kell!

  Linkgyár linkkatalógus

  LinkBank

  Items.hu Linkgyűjtemény

OrangeLink - Linkgyűjetény

  WYW Globál Directory

  website test

  online check


Telefon: 0036 70-3122-794 - Internet: www.fundaingatlan.hu - E-mail: info@funda.hu - Skype: nemeth.csaba

Családi házak építése - Budapesti családiház költségei - építkezés költségei Budapesten - Tégla, Ytong, Könnyűszerkezetes, Rönkház, Gerendaház, Thermo-Block, Prokoncept


Warning: mysql_close() expects parameter 1 to be resource, object given in /var/userdata/web/fundaingatlan.hu/website/www/csaladihaz_eszrevetelek.php on line 466